Relatie Boost

Elk halfjaar (of minimaal jaarlijks) ondergaat je gebit een controle. Je auto krijgt regelmatig een beurt, inclusief een jaarlijkse APK. Het houtwerk van je huis wordt ongeveer elke vier tot zes jaar geschilderd, of dat nu door jouzelf gebeurt of door je huisbaas. Maar wat doen we met onze relatie?

Als het op relaties aankomt dan verwachten we veelal dat dat vanzelf goed gaat. We nemen het zoals het komt. Als het lekker gaat zijn we blij, wanneer het minder wordt nemen we dat maar voor lief. Of erger nog, we trekken ons terug. Jammer!

Met de Relatie Boost pakketten van Mercy Hulpverlening kun je lekker aan de slag. Je kiest de onderwerpen waarin jullie denken te kunnen groeien en het pakket dat jullie aanspreekt. Je investeert in bewustwording, je krijgt inzichten aangereikt en jullie kunnen aan de hand van wat jullie leren het anders gaan doen.

Hoe werkt het?

Kies één van de pakketten en de onderwerpen die bij jullie passen. Vul je contactgegevens in en geef een voorkeur voor een startdatum op. Maak een keuze uit één van de volgende vier pakketten.

 1. Light -> maximaal 2 thema's in 2 gesprekken voor € 135,- (€30,- korting)
 2. Base -> maximaal 3 thema's in 3 gesprekken voor € 195,- (€40,- korting)
 3. Middle -> maximaal 4 thema's in 4 gesprekken voor € 265,- (€50,- korting)
 4. Large -> maximaal 5 thema's in 5 gesprekken voor € 335,- (€50,- korting)

Na jullie aanmelding neem ik contact op voor het definitief maken van de eerste afspraak. Daarna stuur ik een intakeformulier en een factuur. Tijdens het eerste gesprek gaan we kennis maken, de thema’s definitief vaststellen en starten met het bespreken van het eerste thema. Wanneer er na het afronden van het laatste gesprek nog behoefte is om dieper op een thema in te gaan kunnen we een vervolggesprek plannen.

Thema's

 1. Communicatie, begrijp ik je nou goed?
 2. Gevoelens, praten over gevoelens, de diepte in.
 3. Liefdestalen, Ik houd van je op jouw manier.
 4. Qualitytime, ontmoet elkaar met aandacht.
 5. Grenzen, binnen de relatie is er ruimte voor jouw eigenheid.
 6. Ik + ik = wij, wie zijn wij eigenlijk, wees nieuwsgierig naar de ander en presenteer jezelf.
 7. Conflicten, gaan staan voor jouw waarden en normen.
 8. Intimiteit, lichamelijk en emotioneel van elkaar genieten? Hoe?