Burn-out

Het leven kan best ingewikkeld zijn. Je bent aan de slag op de plek waar je solliciteerde en bent aangenomen. Je schiet uit de startblokken. Je wilt laten zien en waarmaken dat je het vertrouwen waard bent. Je direct leidinggevende maakt het je niet makkelijk. De lat ligt hoog. Bovendien loopt het thuis ook niet alles soepel. Voor dat je het weet ga je met tegenzin naar je werk, ben je niet goed uitgerust omdat je slecht hebt geslapen maar ook dat went. Gewoon doorgaan, je laat je niet kisten.

Een poos later. Het is helemaal op. Je kunt zo niet verder. Je lijf begint te protesteren. Je lontje wordt korter. Je kunt je slechter concentreren. De balans van energie geven en ontvangen is weg. Signalen dat het niet goed met je gaat. Als je niet oppast zak je weg in een burn-out of een fase waarin je met burn-out gerelateerde klachten te kampen hebt.

Wat is nodig?

Tot rust komen, gezond leven, een goede balans pakken van inspanning en ontspanning, het lek vinden, je passie (her)ontdekken. Dat is nodig zodat je weer kan gaan groeien. Daar help ik je graag bij.

Misschien is jouw verhaal niet hetzelfde als hierboven maar bevat het er wel elementen van. In ieder geval hoe je verhaal ook is, ik luister er graag naar. Het is de moeite waard. Mail of bel me en we maken een afspraak voor een kennismaking.

Ervaringen van anderen

  • Prettige en opbouwende gesprekken

    Door: Maarten uit Dinxperlo

    Tijdens mijn burn-out kwam ik in contact met Henry nadat ik al diverse andere hulpverleners had gesproken. De gesprekken met Henry had heb ik als erg prettig en opbouwend ervaren. Goede vragen een veilige omgeving en een prettige hulpverlener die ik iedereen kan aanraden die in een burn-out terecht komt of zit.