Reviews

 • Laagdrempelig contact

  Door: Anoniem

  Wij hadden een hulpvraag voor onze dochter. Henry heeft heel goed geluisterd en met ons meegedacht wat hij kon bieden in deze situatie. Hij heeft aangegeven dat hij minder ervaring heeft met pubers, maar wel open stond voor het gesprek. Het 1e gesprek is er 1 ouder mee geweest. Laagdrempelig contact via de app en snel een vervolg afspraak. Erg prettig en warm gevoel bij het luisterend oor van hem.

 • Welkom en waardevol

  Door: G&J

  We voelden ons geliefd, welkom en waardevol door Henry. Niets is onmogelijk. We kregen hulp die verder ging dan zitten en praten. We zijn dankbaar voor het traject.

 • Luisteren

  Door: Stephan

  Soms heb je gewoon iemand nodig die luistert zoals Henry, meer niet.

 • Veiligheid

  Door: Hans en Jorien

  We ervaarden beiden in de gesprekken met Henry veiligheid, rust en een luisterend oor. De sessies samen met gebed eindigen was ook erg waardevol.


 • Prettige en opbouwende gesprekken

  Door: Maarten uit Dinxperlo

  Tijdens mijn burn-out kwam ik in contact met Henry nadat ik al diverse andere hulpverleners had gesproken. De gesprekken met Henry had heb ik als erg prettig en opbouwend ervaren. Goede vragen een veilige omgeving en een prettige hulpverlener die ik iedereen kan aanraden die in een burn-out terecht komt of zit.