Sparren

Herken je het gevoel dat het leven niet helemaal lekker loopt en dat je ergens in vast lijkt te zitten? Soms is het moeilijk om dat gevoel te benoemen, terwijl andere keren de oorzaak duidelijk is, maar ontbreekt het aan inzicht in hoe je het kunt veranderen.

In zulke momenten is het waardevol om te weten dat er een hulpverlener is waarmee je kunt sparren. Mijn praktijk is een veilige ruimte waar je terecht kunt als je behoefte hebt aan iemand die echt luistert en open staat voor een diepgaand gesprek. Ik begrijp dat het soms lastig kan zijn om over bepaalde zaken te praten, maar ik neem jou en jouw gevoelens serieus.

Of je nu behoefte hebt aan verheldering van onduidelijke gevoelens, concrete stappen wilt zetten om verandering te brengen, of gewoon wilt praten over wat er op dit moment in je leven speelt, ik ben er voor je. Laten we samen de ruimte creƫren om te praten en te ontdekken hoe je jouw leven weer op een positieve koers kunt brengen. Neem de eerste stap en kom eens langs voor een goed gesprek.