Hulpverlener

Home
Hulpverlener

Samen op zoek naar de mogelijkheden

Ik ben Henry Hendriksen. Ik ben zelfstandig ondernemer geweest in de agrarische sector en ben omgeschoold tot psycho-sociaal therapeut. Daarvoor heb ik een 3-jarige HBO-opleiding gevolgd bij Bureau de Roos in Epe. Een medische basiscursus heb ik gevolgd bij het NOGG. Begin december 2012 heb ik een cursus relatietherapie afgerond, ook bij Bureau de Roos.

Ik ben getrouwd met Annette, we hebben samen 6 kinderen, een schoonzoon en een kleinkind. Ik vind het leuk om met jongeren en jong volwassenen om te gaan. Ik kan genieten van een wandeling in de natuur, een goed gesprek, een rondje mountainbiken, schaatsen en een goed boek.

Als wij, mensen, met elkaar verbonden zijn, kunnen en mogen we elkaar liefhebben. Er kunnen belemmeringen zijn die maken dat we die liefde naar de ander of van de ander niet of minder ervaren. Vaak heeft dat te maken met de levenservaringen die we in onze kindertijd of later hebben meegemaakt. Dat heeft gevolgen voor het ervaren van rust en geluk. Samen kunnen we zoeken naar mogelijkheden om die belemmeringen kleiner te maken of op te heffen.

Ik werk vanuit een christelijke levensovertuiging. Dat betekent voor mij persoonlijk dat God de bron van liefde is voor mensen.

Missie

Het is mijn verlangen dat ieder mens zijn mogelijkheden leert benutten die
hij of zij heeft om autonoom en in verbondenheid met de medemens zijn eigen keuzes te maken.